29-06-2024 sportevenement Olahraga Papua in Apeldoorn

Iets te melden over een reunie, een feest, een bijeenkomst, een tentoonstelling of een andere gebeurtenis? Meldt het hier of geef een reactie. Wees specifiek met datum, plaats en tijd
Plaats reactie
Gebruikersavatar
webmaster
Beheerder
Berichten: 1762
Lid geworden op: di 05 feb 2008, 08:00

29-06-2024 sportevenement Olahraga Papua in Apeldoorn

Bericht door webmaster »

Zoals u wellicht weet organiseert Stichting Olahraga Papua een sportevenement dat iedere twee jaar terugkeert. Dit evenement is onder de papua gemeenschap een dag om samen te komen, nieuwe verbindingen te maken, oude banden te versterken, om cultuur over te dragen en vooral om plezier te maken.

Deze dag is niet alleen voor de Papua gemeenschap, maar is iedereen die West Papua een warm hart toedraagt welkom. Zo is er ook ruimte voor Stichtingen om hun werk zichtbaar te maken en voor ondernemers de mogelijkheid om hen bedrijf te promoten. Stichting Olahraga Papua is een organisatie zonder winstoogmerk, dus zijn wij afhankelijk van sponsoren. Graag wijs ik u op de sponsorbrief die als bijlage is meegezonden.

Indien u interesse heeft ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk een reactie, zodat uw deelname en bijdrage tijdig verwerkt kan worden binnen de voorbereiding.

Heeft u vragen? Stel deze gerust.

hopelijk tot 29 juni in Apeldoorn!


Met vriendelijke groeten,

Stichting Olahraga Papua
Sponsorbrief-2024.pdf
(211.19 KiB) 1 keer gedownload
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Plaats reactie