Papua Paasviering 10 april 2023 Nieuwegein

Iets te melden over een reunie, een feest, een bijeenkomst, een tentoonstelling of een andere gebeurtenis? Meldt het hier of geef een reactie. Wees specifiek met datum, plaats en tijd
Plaats reactie
Gebruikersavatar
webmaster
Beheerder
Berichten: 1750
Lid geworden op: di 05 feb 2008, 08:00

Papua Paasviering 10 april 2023 Nieuwegein

Bericht door webmaster »

UITNODIGING


Lieve familie, vrienden en kennissen,

Het Paasfeest staat voor weer voor de deur, en het is belangrijk om te reflecteren over wat we zo graag samen vieren met Pasen. Een nieuw begin en de vreugde, hoop en liefde die dat met zich meebrengt.
Jezus' opstanding is het fundament onder het Christelijk geloof in vergeving van zonden en eeuwig leven. Als Jezus nog steeds gestorven zou zijn, zou alle hoop voorgoed vergaan zijn. Maar omdat Hij daadwerkelijk is opgestaan, is er een gefundeerde hoop die over het graf heen reikt. Zijn opstanding bewijst dat Hij zonde en dood heeft overwonnen, en dat "in Christus allen levend gemaakt worden" (1 Korinthe 15:22). Dat is een goede reden om feest te vieren!

"Het waren geen spijkers die God aan het kruis genageld hielden. Het was liefde." (Max Lucado)

Copan wenst u een gezegend Paasfeest, en wellicht tot ziens op Paasmaandag 10 april in Nieuwegein!

Johanna Koerni-Wabdaron. Bestuurslid stichting Geestelijk en Sociaal Welzijn Papua's in Nederland COPAN

Dit jaar zal onze Paasdienst worden voorgegaan door Dhr. Joop Burgerhout uit Voorschoten.
De Paasviering

Het is een goede gewoonte van onze Papua gemeenschap om op Tweede Paasdag samen het Paasfeest te vieren. We wonen allemaal verspreid in Nederland. Op een dag als deze is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en bij te praten. We hebben ongetwijfeld elkaar het een en ander te vertellen, we halen herinneringen op en we eten samen.

We nodigen jullie hartelijk uit voor onze Paasviering op Tweede Paasdag, 10 april 2023, aanvang 13.00 uur in De Voorhof te Nieuwegein, adres: Wiersdijk 8b.

Zoals we gewend zijn beginnen we met een liturgische viering, voorganger is de heer Joop Burgerhout uit Voorschoten. Een koor uit Den Haag verleent medewerking. Een of twee koren uit Papua zijn gevraagd via een video verbinding op te treden. En misschien zijn er onder ons die een verhaal willen vertellen, een lied willen zingen of een gedicht voordragen; laat het ons weten!
Daarna is er een gezellig samenzijn met eventueel samenzang, poëzie, optredens en uiteraard een gezamenlijke maaltijd, kortom pertemuan² ramah tamah.


Om deze Paasviering mogelijk te maken vragen we om een vrijwillige bijdrage van €10,- per persoon. Dat kan veilig via uw eigen bank omgeving via overmaking naar bankrekening :
NL07RABO 0377 7544 98 t.n.v. de Stichting Geestelijk en Sociaal Welzijn Papua's COPAN óf in de kerk.

We hopen jullie op Paasmaandag te kunnen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Don Joku
Lea Kerewaij-Padwa
Johanna Koerni-Wabdaron
Henk van der Steeg
Serko Ap


Programma Papua Paasviering 10 april 2023:
13:00 Inloop, ontvangst met koffie of thee
14:00 Liturgische viering
15:00 Gezellig samenzijn / Ramah tamah
15:30 Gezamenlijke maaltijd
16:30 Afsluiting / sampai jumpa
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Plaats reactie