Pagina 1 van 1

16-12-2019 in West-Papoea en Indonesië vreedzame demonstrati

BerichtGeplaatst: wo 19 dec 2018, 08:45
door webmaster
Waa..waa..waaa..waaa ...

Godzijdank voor jou

Vanuit Nederland (Jayapura), West Papua, spreek ik mijn dank uit voor alle materialen en materialen die ik tot nu toe heb ontvangen. Alles wat je verzendt en doet, is heel opbeurend voor ons in West-Papoea.

Ter informatie dat vandaag in West-Papoea en Indonesië een vreedzame demonstratie wordt gehouden ter herdenking van het begin van het annexatiebesluit van Soekarno van 19 december 1961 door president Soekarno, die we kennen onder de namen van drie commando's, de Nederlandse marionettenstaat verstrooien, het Indonesische volk mobiliseren en gooi de rode en witte vlag in Indonesië.

De laatste tijd in de leiding van president Joko Widodo werden 7.000 West Papoea's gearresteerd, veel mensen werden gearresteerd, neergeschoten. Kortom, de situatie wordt steeds onzekerder.
In het midden van een dergelijke situatie, hebben de mensen van West-Papoea zich verenigd door de Verenigde Bevrijding voor West-Papoea (ULMWP), blijft de steun voor het recht op zelfbeschikking voor West-Papoea uit de Melanesische en Pacifische landen toenemen. Ikzelf werd aangesteld als uitvoerend directeur van ULMWP in West-Papoea.

Dus een kleine foto die ik kan overbrengen. Tijdens het verwelkomen van KERSTMIS en NIEUWJAAR.

Markus Haluk
+ 62-85244442502