16-12-2019 in West-Papoea en Indonesië vreedzame demonstrati

Iets te melden over de vrijheidsstrijd, de OPM, Act of Free Choice, enzovoorts. Plaats je bijdrage hier.

16-12-2019 in West-Papoea en Indonesië vreedzame demonstrati

Berichtdoor webmaster » wo 19 dec 2018, 08:45

Waa..waa..waaa..waaa ...

Godzijdank voor jou

Vanuit Nederland (Jayapura), West Papua, spreek ik mijn dank uit voor alle materialen en materialen die ik tot nu toe heb ontvangen. Alles wat je verzendt en doet, is heel opbeurend voor ons in West-Papoea.

Ter informatie dat vandaag in West-Papoea en Indonesië een vreedzame demonstratie wordt gehouden ter herdenking van het begin van het annexatiebesluit van Soekarno van 19 december 1961 door president Soekarno, die we kennen onder de namen van drie commando's, de Nederlandse marionettenstaat verstrooien, het Indonesische volk mobiliseren en gooi de rode en witte vlag in Indonesië.

De laatste tijd in de leiding van president Joko Widodo werden 7.000 West Papoea's gearresteerd, veel mensen werden gearresteerd, neergeschoten. Kortom, de situatie wordt steeds onzekerder.
In het midden van een dergelijke situatie, hebben de mensen van West-Papoea zich verenigd door de Verenigde Bevrijding voor West-Papoea (ULMWP), blijft de steun voor het recht op zelfbeschikking voor West-Papoea uit de Melanesische en Pacifische landen toenemen. Ikzelf werd aangesteld als uitvoerend directeur van ULMWP in West-Papoea.

Dus een kleine foto die ik kan overbrengen. Tijdens het verwelkomen van KERSTMIS en NIEUWJAAR.

Markus Haluk
+ 62-85244442502
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Avatar gebruiker
webmaster
Beheerder
 
Berichten: 1481
Geregistreerd: di 05 feb 2008, 08:00

Keer terug naar Papua Merdeka

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron