Vlieg mee met de CATALINA-PBY 5a

Iets te melden over een reunie, een feest, een bijeenkomst, een tentoonstelling of een andere gebeurtenis? Meldt het hier of geef een reactie. Wees specifiek met datum, plaats en tijd

Vlieg mee met de CATALINA-PBY 5a

Berichtdoor webmaster » wo 16 jul 2014, 04:37

Het promotieteam van de Stichting Vrienden van de Catalina wil graag het volgende onder uw aandacht brengen.
Velen van U die in Nieuw Guinea (of voormalig Nederlands Indië) gewoond en/of gewerkt hebben zullen zich de vliegboten van de Marineluchtvaartdienst vast nog wel herinneren.
In Lelystad bevindt zich de hangaar van de Stichting Vrienden van de Catalina met daarbinnen de enige en oudste (73 jaar) nog vliegende Catalina ter wereld die met belangstellenden op het water mag landen. Wij willen dit unieke vliegend historisch erfgoed van Nederland voor ons land behouden. De reden is dat wij onze kinderen en kindskinderen kunnen laten zien waar onze ouders / grootouders in het verre Nederlands Indië en Nieuw Guinea van afhankelijk waren of waarmee zij gewerkt en gevlogen hebben.
Gedurende deze zomer organiseren wij elk weekend rondvluchten met de Catalina en maken daarbij 2 waterlandingen op het Markermeer of het IJsselmeer. De prijs voor deze unieke ervaring is maar liefst met 15% verlaagd tot € 175,- Het hele programma duurt ongeveer 2,5 uur en u vliegt daarvan 30/35 minuten.
Kijkt u voor meer details en boekingen op http://www.catalina-pby.nl of stuur een mailtje naar info@catalina-pby.nl voor meer informatie. Ook op facebook kunt u ons vinden. http://www.facebook.com/Dutch.Catalina

Catalina001.jpg
Catalina001.jpg (37.44 KiB) 1651 keer bekeken


Hieronder het bericht downloadable als pd:
Vlieg mee met de CATALINA-1.pdf
(123.82 KiB) 182 keer gedownload
Geniet van je herinneringen. Zoals het toen was wordt het nooit meer.
Avatar gebruiker
webmaster
Beheerder
 
Berichten: 1282
Geregistreerd: di 05 feb 2008, 08:00

Keer terug naar Events, gebeurtenissen en reunies

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten

cron